web analytics

Info superlink

Veel van wat je op deze site aantreft is gebaseerd op het gebruik van een SUPERLINK.

Een superlink is een link naar een verzameling beeld-links, zoals deze bijvoorbeeld via Google-afbeeldingen getoond worden. De collecties zijn automatisch gevormd met overeenkomende of gelijke zoekwoorden (tags). Elke afbeelding van een superlink is een link naar de pagina waarop de volledige afbeelding werd gepubliceerd. Na het aanklikken van een afbeelding van zo’n gallery wordt een pagina geopend met meer informatie. Ook kan elke afbeelding worden verstuurd in een e-mail….en wel door de foto te selecteren, te kopiëren en dan in een bericht te plakken.

Ook de pagina’s, getiteld TOERISTISCHE INFORMATIE (Friesland-in-beeld) zijn gebaseerd op het gebruik van deze SUPERLINKS.

Groepen of individuele dichters, fotografen, beeldende kunstenaars en anderen kunnen hun werk tonen in supertags. En zo kunnen liefhebbers van dat werk hun keuze delen met een ander. Zo verwijst deze  SUPERLINK Herman Tulp  naar werk van de kunstschilder Tulp. Of je benut deze superlink > http://bit.ly/1EvaxI8

Deze superlink   http://bit.ly/1p4i44M  geeft toegang tot een Google-Gallery KLANKBEELDGEDICHTEN en deze   SUPERLINK sight-seeing http://bit.ly/1f7u9F2 verwijst naar historische bebouwing in Harlingen en omgeving. In het LINKPORTAAL rechts op deze pagina tref je meerdere SUPERLINKS zoals deze > + PhotoPoems-Friesland

 

UITLEG 1-2-3 stappen.Ook kun je een superlink slepen naar een e-mail of een website. En super-handig is het om een (blauwe) superlink naar je beeldscherm te slepen om die later en vaker te gebruiken.

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/info-superlink/