web analytics

Terug naar Gedichten

123-Mailhits

Wil je eens een uitgaande e-mail opleuken? Rip dan es rap een MAILHIT. Mailhits zijn er  in verschillende categoriën zoals de poëtische haiku-liners, de messcherpe politieke vanonderliners, aforismen, co2nderliners, bedonderliners, gezonderliners, verwonderliners, poëzieliners enzovoort.

Je treft ze onder deze  + SUPERLINK 123mailhits

Op deze pagina tref je deze strips ongesorteerd. Op de andere pagina’s zijn ze gerubriceerd. Elke strip is met een e-mail te verzenden. Gewoon door er op te klikken en dan door de optie PER E-MAIL VERZENDEN te benutten.

Of door er eentje te selecteren, te kopiëren en te plakken in je bericht.

MAILHITTEN is het ANDERE e-mailen: je gaat uit van iets aardigs als toevoeging aan een bericht. Die toevoeging ( de + in MAIL+ ) is altijd een afbeelding: een mooie foto, een afbeelding van een kunstwerk, een fotogedicht………Grote collecties van die afbeeldingen kun je vinden in Google-AFBEELDINGEN met goedgekozen tags (sleutelwoorden).

Herfst

Diverse categorieën MAILHITS vind je als bij-pagina’s.

Een grotere collectie 123MAILHITS bereik je door het aanklikken van deze link > + 123mailhits

Dezelfde link of een enkele mailhit kun je nu ook naar je beeldscherm slepen voor later en meervoudig gebruik.

Alle mailhits kun je vinden in het nieuwe blog http://mailhitsblog.wordpress.com

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/gedichten/mailhits/

Mail+ Valentine 02

   

123mailhits-Frysk 01

Elke MAILHIT-FRYSK hieronder kun je met een mailtje meesturen. Gewoon selecteren, kopiëren en plakken waar je ‘m wilt hebben.            

SesameSelect

Overzicht van gepubliceerde SesameSelect 020 019 018 017    EEN PLASKRUL VOOR VROUWEN?…. FLAUWEKRUL 016   IK KIN DER EK NEAT OAN DWAAN, SEI DE FAAM, MAR ÚT EN               TROCH   MOAT IK PISJE     015   AS IK NET KIN SA ‘T MOAT, DAN MOAT IK MAR SA ‘T KIN    …

MAIL+Valentijnsdag-going bananas

  Nu kun je een banaan naar je geliefde sturen door er eentje aan te klikken of te tikken en de optie PER E-MAIL VERZENDEN te benutten…….je bent dan aan het MAILHITTEN (het andere e-mailen).