web analytics

De N van NEEderland

De N van Nederland.

In een handvol talen hebben een handvol woorden, beginnend met de N van Nee of Nederig een overeenkomstige omgekeerde, negatieve betekenis van wat na die N komt. Zo is niemand een N iemand, nergens is N ergens, nooit is N ooit en iets wordt N iets.

En zo weet in deze tijd Niemand Nooit Nergens Niets maar Nu kunt helpen om NEEderland tot een Jaderland te maken.……….

neat, nimmen, nea, nearne, nea, niets, niemand, nooit, nergens, nothing, nobody, never, nowhere, never, nichts, niemand, nie, nirgendwo, nie, niente, nessuno, nenio,nenium neniam, nenie, nada, ninguén, nunca, ningures, nadie, nunca, ninguna, niks, nêrens, nihil, nullus, numquam, nusquam, nic, nikt, nigdy, nigdzie, nimic, nimeni, niciodată, nicăieri, nič, nihče, nikoli, nikjer….

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2021/08/de-n-van-neederland/