web analytics

Aangespoeld aan zee.

Wakker worden, afstammelingen van allen die sinds 35.000 jaren naar de Lage Landen zijn gewandeld, versleept of zijn aangespoeld langs de Atlantische Oceaan en de Noordzee-kust.. We zijn allen een mix-mengeling van:

Alanen . Alemannen . Ambivarieten · Ambronen · Ampsivaren · Angelen · Angivariërs · Asdingen · Atnatruri . Baemi · Bajuwaren · Bastarnen · Bataven · Bourgondiërs ·  Britten . Bructeren .  Caerosi . .Cananefaten · Chamaven · Chasuarii · Chatten · Chattuarii ·  Chauken · Cauchen . Cherusken · Cimbren · Condrusi . Cugerni · Denen . Dulgubnii ·Eburonen . Fosi · Franken · FRISII · Galliërs . Gepiden · Gothen · Harii · Helisiërs ·  Hermunduren · Herulen · Hunnen . Ingvaeones . Istvaeones . Juten · Kelten .  Lakringen · Lemoviërs · Longobarden · Lugiërs · Manimiërs · Marcomannen · Marobudui · Marsi · Mattiaken · Menapiërs .  Naharvalen ·  Neanderthalers . Nemeten · Nerviërs · Ostrogoten · Paemani . Picten . Quaven · Rugiërs · Saksen ·Saliërs. Schotten . SCLAVEN . Scyten . Segni . Semnonen · Silingen · Sitones · Skiren · Stellingi . Sueven · Sugambren · Suiones · Taertaren . Tencteren · Teutonen ·  Toxandriërs · Treveri ·  Triboken · Tubanten · Tudri · Tungri · Ubiërs · Usipeten ·  Wandalen · Vangionen · Visigoten · Volcae · Warnen . Westfalingers . Wilten ……..en heel veel andere vluchtelingen en landverhuizers om er hier nog WAT MOOIS VAN TE MAKEN.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2020/07/aangespoeld-aan-zee/