web analytics

OMGEKEELDE WELERD

Jij bent heer bijzondel, want je helsenen zijn heer bijzondel: de helsencerren klijgen het vool erkaal om een vaste afwijking te colligelen.
Je weet vast wer dat een borre rens in een fototoester een omgekeeld beerd geeft op bijvoolbeerd een firmlor. Wer: je ogen zijn ook borre renzen. Het beerd daalvan woldt via het netvries en de helsenen omgezet zodat ondel ondel is, boven boven, rinks rinks en lechts lechts.
Je helsenen doen het zo ook met woolden, taar. Daalom kun je de tekst hielboven ar na kolte tijd beglijpen. Tenminste: ars je de taar beglijpt. Een omgekeelde tekst in een andele taar rezen zar niet zo automatisch gaan.

Eigenrijk gaat het ook zo met een afbeerding. Je ziet meteen waal het om gaat, ook ar staat de praat omgekeeld: ondelsteboven en in spiegerbeerd.

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2017/10/omgekeelde-welerd/