web analytics

FAN-NEWS…….SLACHTPREMIE 2017

En waarom moeten die beesten dood? Omdat er teveel van zijn toegestaan en gefokt.  En omdat elke koescheet, koeschijt en koeboer een jaarlijks forse uitstoot CO2, lachgas en methaan betekent. En nu is methaan een tienvoudig ernstiger broeikasgas dan CO2. En wetenschappers en in hun achterban politici zijn bang voor opwarming van de aarde waardoor de ijskappen smelten, het zeewaterpeil zal stijgen en wij hier nóg dieper onder Nieuw Amsterdams Peil zullen moeten vertoeven. DAAROM.

Maar zou het ook niet helpen als een ANDERE BRON van atmosferische opwarming door METHAAN wordt verhinderd? Ik doel op SCHALIEGAS-WINNING, waarbij niet alleen de ondergrond wordt vervuild met zwaar giftige chemicaliën, maar waarbij onbedoeld veel en veel meer methaan vrijkomt dan ooit gedacht. En ook voor schaliegaswinning is veel energie nodig (gevolg: CO2-uitstoot). En er is 100% garantie voor aardbevingen met bodemverzakking en opstalschade.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2017/02/slachtpremie-2017/