web analytics

MAILHITS sixpack 4 over het GELOOF

vignet-xperimentaal

Een nieuwe service op fanvanfryslan.nl   ELKE WEEK een andere collectie one-liners, poëzie-liners of sprekwurden/sei-siswizen. Elke strip is terug te vinden in www.fanvanfryslan.nl of in mailhitsblog.wordpress.com Elke mailhit kan simpel in een bericht worden opgenomen door die tekst te selecteren/te knippen/ te plakken.
blokstrip-1-sixpack

BIJGELOOF IS HET GELOOF VAN EEN ANDER * MENSEN WILLEN GRAAG GELOVEN WAT ZE ZICH WENSEN * HET GELOOF VERZET BERGEN…BERGEN ONZIN * EEN MENS KAN NIET ALLES BEGRIJPEN MAAR WÉL GELOVEN * IN MENSENLAND STRIJDEN GELOOF EN VERSTAND * GODALLAH ZIJ MET ONS *

blokstrip-2
uit de DENKTENK van HENK

Op deze site tref je een groot aantal gedichten, meestal vormgegeven als beeldgedicht (fotovers). Bij het invoeren van de zoekwoorden gedicht en herfst kom je op een selectie (stilstaande) (klank)beeldgedichten >  http://bit.ly/2eh8CCf

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2016/11/mailhits-sixpack-4-over-het-geloof/