web analytics

Mailhits voor jou (om te delen)

Een nieuwe service op fanvanfryslan.nl ELKE WEEK een andere collectie one-liners, poëzie-liners of sprekwurden/sei-siswizen. Elke strip is terug te vinden in fanvanfryslan.nl Elke mailhit kan simpel in een bericht worden opgenomen door die tekst te selecteren/te knippen/ te plakken. * TINZEN FAN OERDEI, BY NACHT YN RÊST BESKÛLE, RYPJE TA IN FERS * BLAFFENDE HONDEN SLAPEN NIET * DE WAPENHANDEL GAAT OVER LIJKEN * A FREE MIND CAN’T BE BEATEN * POLITICI SCHENKEN WOORDEN ALS WATER, DE REST REST DE KATER * LEAFDE IS DE SWIETE LÊST FAN IT LIBBEN * DY ‘T NET OPLÛKT AS IT BYT, REKKET GRIF SYN BEARSKE KWYT * WIE HET DICHTBIJ NIET KAN VINDEN IS VER VAN HUIS * A HAIKU A DAY KEEPS THE SHRINK AWAY * SCHEIDING: VAN HUIS EN HOND VERDREVEN * ON BUTTERFLY’S WINGS FORTUNE GENTLY PASSES BY, SWIFT AND ELUSIVE * HOE HEERLIJK: NIETSDOEN EN DAN UITRUSTEN * EEN MAN VRIJT ZOALS HIJ AUTO RIJDT * TO BE HERE OR NOT TO BE HERE….THAT IS THE QUESTION *


 

MAILHITTEN: het andere MAILEN

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2016/10/voor-jou/