web analytics

between the lines-tussen de regels-tusken de rigels-entre les lignes-zwischen den Linien-entre lineas-tra le righe-

Binnenkort tref je op deze website onregelmatig een “tussenliner”, een mailhit, oneliner, spreekwoord, gezegde, quote, aforisme, citaat, kortgedicht. En dat -in eerste instantie- NIET leesbaar. Totdat je de moeite neemt om het SesameSelect-gebied tussen de lijnen te SELECTEREN. Dan wordt de inhoud zichtbaar en kun je de inhoud ook delen met een ander door te kopiëren en te plakken in een e-mail. Daarbij kun je natuurlijk ook beide of één van de “lines” mee-kopiëren.

Vandaag even een simpel voorbeeld van

————————————————– SesameSelect- BETWEEN THE LINES —————————————————

TO BE HERE OR NOT TO BE HERE, THAT’S THE QUESTION

————————————————                       EUROPE                   ———————————————————-

Overeenkomstige teksten vind je ook op het weblog 123gedichten als + 123mailhits maar daar in diverse categorieën, in alle kleuren, geuren en smaken en ook weer verzendbaar, meestuurbaar: altijd weer een verrassende aanvulling voor je e-mailbericht.

 

Nijsgjirrich? Kom mar gau werom.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2016/06/between-the-lines-tussenliners/