web analytics

BUTTONI 2016 (startcollectie)

Het jaar 2016 op FANvanFRIESLAND start met het item BUTTONS. Dit ter ondersteuning van diverse acties en algemene kosten voor dit internet-magasin. Want naast al het prodeo-werk waarvoor heel veel tijd en vooral creativiteit nodig is, zijn er de uitgaven om deze website online te houden, onderzoekkosten, reiskosten en zo meer.

De hier getoonde buttons en de vele die nog zullen volgen zijn te koop: niet voor een vast bedrag maar voor wat je er persoonlijk voor over hebt, het aantal wat je per bestelling afneemt. Met de opbrengst ervan kunnen later andere creatieve acties worden ondersteund of worden opgezet/uitgevoerd.

 

De startcollectie.
De startcollectie.

 

Je kunt een bestelling: welke button(s), aantal en het bedrag wat ze je waard zijn opgeven via het contactformulier onder FAN-MAIL. Daarna neem ik contact met je op over de vergoeding, levertijd  en verzending.

De buttons hebben een middellijn van 5.5 cm en zijn natuurlijk voorzien van een bevestigingsspeld. Daarmee kun je ze hechten aan een rever, trui, een bloes, je jas, je schooltas enzovoort.

Voor deze serie kun je verwijzen naar

1. Fryslân

2. KEIGOED

3. Spiraaltje

4. Coloured

5. Zonnebloem

6. Poëzie

7. Oogje

 

En: voor de volgende serie BUTTONI kun je -voor algemeen gebruik- eigen teksten, ideeën aanleveren.

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2016/01/buttoni-2016/