web analytics

Taaltool TRANSLATE-TO – FRYSK- Nederlands

Hieronder vind je de widget TRANSLATE-TO-FRYSK

Deze “MOEDER”-vertaalhulp is nog  in ontwikkeling. De opzet is om te komen tot een regionale variant voor FRIESLAND: een vertaalhulp met het ENGELS als brontaal en het Frysk (en/of het ABN) als doeltaal. En nog wel met de mogelijkheid om het FRYSK ook herhaald te beluisteren, woord voor woord, zin na zin.

 

 

Maybe, in the nearby future, you can use a fully-developped  app like this, to help  learning basic Dutch, Frysk or any other language. Completely independent you can built your own sentences to be translated and to learn  the Frisian pronunciation.

+ Taaltool in aanbouw.

Voorlopig is de opname van het Frysk in Google-Translate al een sprong vooruit. Wel ontbreekt nog de UITSPRAAK van de tweede taal van Nederland in > Google voor het Frysk. Ook ontbreekt in de omzetting naar en Frysk de broodnodige eenvoud, correctheid en kwaliteit.

De app hier rechts WAT WURD IT ? geeft een BEPERKTE mogelijkheid tot vertaling van één enkel woord. De mogelijkheid tot beluisteren van de Fryske uitspraak is nóg beperkter.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2015/10/taaltool-engels-frysk-nederlands-transl-aid/