web analytics

STARTCOLLECTIE klank-beeld-gedichten.

 

Bereikbare Poëzie uit en/of over Friesland.

 

Wil je een klankbeeldgedicht bekijken, beluisteren en verzenden?

Na het openen van deze (blauwe) superlink  + KLANKbeeldgedichten-Friesland. kun je een dan zichtbaar klankbeeldgedicht lezen en beluisteren…. en/of het beeldgedicht DELEN door er op te klikken en de optie Per e-mail verzenden te benutten.

Wil je iemand laten delen in deze verzameling, kopieer en verstuur dan deze link: + KLANKbeeldgedichten-Friesland.  Ook kun je zo’n superlink voor verzending naar een e-mailbericht slepen.  Dezelfde superlink kun je nu ook naar je bureaublad slepen om daar later uit te kunnen putten. Ook kun je zo een (blauwe) link van een enkel vers uit de onderstaande verzameling naar je scherm of een e-mailbericht verplaatsen.

 

HV KBG Geluid van de stilte.

 HV KBG Nacht

 HV KBG Bergen bewogen

 HV KGB Sterren verbleken

 HV KGB Mee-dansen.

 

 

 

 

 

 

 

Elke afbeelding kun je per e-mail verzenden en elke afbeelding uit een superlink geeft toegang tot de webpagina van publicatie.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2015/02/startcollectie-klank-beeld-gedichten/