web analytics

FrieslandMAIL+

FrieslandMAIL+Dit websiteblog is de laatste jaren voor een deel gericht op het DELEN van informatie over en uit Friesland: het gemakkelijk kunnen vinden en verspreiden van bij voorbeeld FRIESE GEDICHTEN, SPREUKEN, TOERISTISCHE INFORMATIE middels superlinks.

Een SUPERLINK is een verzameling foto-links waarbij elke afbeelding een link is naar de pagina van publicatie, waarbij elke afbeelding per e-mail gedeeld kan worden of eerst versleept naar je beeldscherm.

Zo’n geopende volledige afbeelding kan ook direct versleept worden naar het tekstvak van een e-mailbericht. Daarbij is de illustratie een + ofwel een toevoeging aan een e-mailbericht. Die toevoeging kan zijn een beeldgedicht, een one-liner (MAILHIT), een Friese spreuktegel of een van de ontelbare andere afbeeldingen uit de superlinken.

Als voorbeeld hierzo een Falentyn-lyntsje >

MAIL+ Reade wyn.

SUPERLINKS kun je oproepen in een zoekmachine als Google-AFBEELDINGEN. Bijvoorbeeld met de steekwoorden Friesland spreekwoorden. Of klankbeeldgedicht Friesland. Of Het Friese paard. Of Friese realisten. En natuurlijk kun je het ADRES van zo’n superlink even ophalen en voor later gebruik verslepen naar je scherm.

Probeer het maar eens met deze MAIL+ KLANKbeeldgedichten-Friesland.

En stuur iets moois eerst naar jezelf.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2015/01/frieslandmail/