web analytics

Tourist-promotion Friesland

Het is tot GS fan Fryslân doorgedrongen, dat het wenselijk zou zijn dat de Friese toeristische sector de aankomende toerist sowieso meer informatie in sowieso meer talen moet brengen.

Mijn idee is om die gewenste internationale toeloop voor al in BEELDTAAL te bieden, want een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden.

Voor iedere toerist die het ABN of het FRYSK niet onder de knie heeft wordt Friesland gebracht met 1001 afbeeldingen in een beperkt aantal SUPERLINKS.

Elke superlink geeft met een groot aantal afbeeldingen een indruk van wat de regio in die categorie te bieden heeft.

Elke afbeelding uit zo’n superlink verwijst naar een internetpagina van een website of weblog voor nog meer informatie. En vanzelfsprekend is het dan wel slim als een ondernemer de belangrijkste tekst op de eigen website tenminste in de Engelse taal heeft gezet. En wel zó, dat die tekst ook door een domme vertaalmachine nog begrijpelijk om te zetten is in de eigen taal van de potentiële bezoeker van Friesland.

Hieronder kun je dit eenvoudige idee beoordelen door een link onder een van de afbeeldingen te selecteren en daarna de koppeling te openen.

SJOCHRIS FRYSLÂN

Friesland in Pictures English

superlink > Typisch Friesland

Friesland in beeld ABN

superlink > Friesland Zeilen

Fryslân yn Byld Frysk

superlink > Friesland Natuur

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2014/06/tourist-promotion-friesland/