Mijn bloedworsteigen ambachtelijke slager Biesma uit Opeinde (Fryslân) heeft het weer voor elkaar. Alweer een nieuw product, drie in één verpakking.
Deze hofleverancier heeft zelfs geen tijd en plaats om nóg meer oorkondes op te hangen boven de toonbank.
Boppe boekehout rikke spesjale drûge woarst út de Wâlden: de Wâldfeintsjes.
In alle FEINTSJES is verwerkt 70% rundvlees van duurzaam werkende veetelers en 30% gele Friese woudboontjes *) maar ook vlierbessenwijn uit Trynwâlden, zout, gemengde specerijen.
Elk FEINTSJE heeft een eigen aard en smaak, want het worstje Gurbe bevat KNOFLOOK, Gerke kenmerkt zich door de toevoeging KRUIDNAGEL en het feintsje Gurbe heeft OREGANO in zich.
*) Gele woudbonen uit Friesland (een variant op witte of bruine bonen) hebben een eigen verfijnde smaak en kenmerken zich door een hoog eiwitgehalte. Deze combinatie van vlees- en plantaardig eiwit ( 70-30%) zorgt voor een perfecte opname van de voedingsstoffen in het lichaam.