web analytics

VOOR STRAKS: Valentijnsdag 2012.

Speciaal voor jou, van FAN van FRIESLAND: een collectie Valentijn-liners ter ondersteuning van je Valentijn-mail , de e-MAILHITS categorie VALENTIJN.

MAILHITS GEBRUIKEN: een nieuwe, leukere manier van e-mailverzending.

Deze Valentine-liners tref je aan op de web-site http://www.mailhits.eu onder het menu http://www.mailhits.eu/vriendschap-liefde/

Het nieuwe e-mailen heet e-MAILHITTEN

                

Alle  i-POEMS en e-MAILHITS,  ook deze VALENTIJN-mailhits zijn te versturen vanaf en naar PC’s en i-Phone’s, Android’s.

SIMPEL: na eerst een linksklik en daarna een rechtsklik op de afbeelding opent zich een snelmenu, waarvan je de optie PER E-MAIL VERZENDEN kiest.  Je hebt dan de mogelijkheid tot verzending van elke e-MAILHIT (of een i-POEM) in één van vijf verschillende groottes. De geadresseerde ontvangt in je e-mail als versiering, toelichting het gekozen i-Poem. de e-Mailhit ( bijvoorbeeld een  Valentijn-spreuk0.  En: AFDRUKKEN op papier en de afdruk ANONIEM toespelen naar je geliefde of kennis…dát kan ook.

Uiteraard kun je ook de geopende website MAILHITS ( http://www.mailhits.eu ) of een categorie ( zoals de VALENTINE-liners) of zelfs één enkele mailhit verslepen naar je bureaublad. Ook van daaruit kun je dan met één klik verder naar een e-mailformulier. PROBEER JE HET NU METEEN ? ( je kunt een e-Mailhit ook eerst NAAR JEZELF sturen). Pak een willekeurige e-mailhit en versleep die even naar je buroblad….wissen kan altijd.

e-MAILHITTEN, het NIEUWE e-mailen.

 

Voor straks VALENTIJNSDAG 2013: veel Valentine-liners staan klaar op http://www.mailhits.eu/mail-plus-valentijnliners/

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2012/01/voor-straks-valentijnsdag-2012/