web analytics

IRIS KROES, de stem van Holland 2012.

                                               STEM van Holland 2012

Iris Kroes uit DRACHTEN heeft de tweede editie van de tv-talentenjacht The Voice of Holland gewonnen. Het publiek koos na de finale-eindstrijd de 18-jarige Friezin als beste zangeres.  Ze begeleidde zichzelf op de harp. Vandaag, zaterdag 21 januari wordt er voor haar een fesstje georganiseerd in de schouwburg DE LAWEI . De aanvang is 16.00 uur.

Drachten pakt de huldiging groots aan: zo kleurt het water van de fontein voor De Lawei goud, zijn er speciale T-shirts gedrukt, hangen er overal affiches met een speciale boodschap voor Iris en natuurlijk is er een groot huldigingspodium gebouwd waar de wethouder van Cultuur, Nieske Ketelaar,  haar zal toespreken.

De ware VOH-mentaliteit.   Friesland is trots op “de Kroesjes”  (Doutzen en Iris, in de verte familie van elkaar).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2012/01/iris-kroes-de-stem-van-holland-2012/