web analytics

El Qaida onthoofd ? Computervirus ?

Is die dodo nou ECHT dood of is de foto geshopt? En is die geheime, superstille, superdure, radar-onzichtbare en bedrijfszekere heli nu wel ECHT verwoest?

Degene die dachten dat Osama bin Laden in het verre oosten een schuilplekje had, komen van een koude kermis thuis. Volgens Google Maps is de schuilplaats van de meest gezochte terrorist ter wereld in schouwburg De Lawei in DRACHTEN. Als je de trefwoorden “Osama Compound” (wat Osama’s omheinde leefgemeenschap betekent) gebruikte kwam de pijl recht boven de schouwburg te liggen.

In een reactie laat woordvoerder Jacob Frölich van de Lawei weten dat er geen reden is tot paniek. “Hier is alles rustig, maar opmerkelijk is het wel.” Uit een klein onderzoek van de Leeuwarder Courant blijkt echter dat er in het theater een aan die naam gerelateerd optreden is geweest van de jazzpercusionist Osama Mileegi.
Dus mocht men nog bewijzen zoeken of Osama bin Laden daadwerkelijk is doodgeschoten, bij de Lawei is het antwoord vast te vinden. Deze kant op Obama,  Drachten zal het meemaken!

En: als je nu E-mail ontvangt met de tekst OSAMA BIN LADEN CAPTURED (of HANGED)….open deze NIET maar verNIETig dat geval. Want het geval is, dat daarin het meest destructieve virus aller tijden is verstopt. Dit virus wist de Zero Sector van je harde schijf en dan is het gebeurd.

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2011/05/el-qaida-onthoofd/