web analytics

Heeft u dit wel eens gedaan?

Nee? Nou wat belet je. Hoewel? De naam ONDERLINER is gewijzigd in MAILHIT, zelfs in e-MAILHIT. Je vindt ze weer ( terug) op http://123gedichten.wordpress.com

Het nieuwe e-mailen heet e-mailhitten. E-mailhits zijn voor je ontworpen om met je dagelijkse e-mail te worden meeverstuurd. E-MAILHITTEN is een ANDERE manier van mailen, langs een andere pad.

Met een linksklik en daarna een rechtsklik op je keuze zie je de optie PER e-MAIL VERZENDEN. Of je kunt een MAILHITJE selecteren, kopiëren en plakken in een mail.

Een ONderLINER is een versiering van je E-mail. Een ONderliners ( nu dus MAILHIT genoemd) is zoiets als een briefhoofd en dient  ter onderlijning, ondersteuning van de inhoud van je mail. Je kunt vast wel een bijpassende kiezen uit een ferme vooraad MAILHITS uit deze website of uit het weblog http://123gedichten.wordpress.com

Met een rechtsklik er op verschijnt een snelmenuutje. Kies daarvan de optie PER E-MAIL VERZENDEN. Vul dat formulier in en verzend. Heb je zelf een steengoede onderliner bedacht? Stuur deze maar op voor grafische verwerking middels het reactie-formulier.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2010/12/heeft-u-dit-wel-eens-gedaan/