web analytics

De tijden zijn veranderd…..vijftigduizend voor twaalf.

 Gister oreerde Geert Wilders: de tijden zijn veranderd. Ja, wintertijd werd zomertijd. Voor de rest verandert er, ondanks een PVV-winst, niet zoveel. Nog steeds weten de bankboy’s zichzelf te verrijken, papagaaien politici de CO2-lobby na, verkeert de wereld in een klimatologische crisis, is de BP-put nog niet gedempt, worden overal nog oorlogen gevoerd, hebben mensen elkaar lief en worden er kindertjes geboren………

M.i. is er sinds de oud-germaanse tijden mondiaal gezien niet veel veranderd. Het laagje beschavenis is maar dunnetjes. Stammen- en godsdienstoorlogen met verkrachting, mensenroof, moord, brandstichting, plundering, slavernij…….

Tja, je kunt maar beter niet alles op dezelfde tijd hebben. Ik pleit dus voor verschilligheid. Wat dacht U van bijvoorbeeld acht uur achttien?

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2010/06/de-tijden-zijn-veranderd-vijftigduizend-voor-twaalf/