web analytics

Fries-share ONderLINERS-VALENTIJNSDAG, deel 2 (tik ze HIER op de kop)

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto

MAILHITS, dus ook deze Valentine-liners, zijn er om te benutten. Om ze onder je mail te plakken, om ze door te geven aan wie je lief is of aan degenen waar je veel aan hebt te danken. Ze zijn FRIES-share, dus doe er wat mee. Gebruik ze zelf onder je mail en: geef ze aan een ander. Stuur een mail-hitje door: ZAAI WAT BLIJ.

Een meegezonden MAILHIT kan de tekst van een E-mail ondersteunen, onderlijnen of juist relativeren. Een onderliner sluit je brief af (werkt als een soort briefhoofd, maar dan onderaan) en geeft er een versiering aan. Er is al keus genoeg uit de volgende collecties:

Met een rechtsklik op één van de onder-lijners verschijnt een snelmenuutje. Hierin kun je aanklikken: per E-mail verzenden. Of je kunt een mailhit selecteren, kopiëren en plakken in je mail of document: als BIJLAGE verzenden.

– Hetzelfde geldt vanzelfsprekend ook voor de Valentijn-mailhits uit 2016. Zie > http://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2016/02/foar-myn-falentyn/

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.fanvanfryslan.nl/wordpress/2008/02/fries-share-onderliners-valentijnsdag-deel-2-tik-ze-hier-op-de-kop/